SALAD & THE CITY

SALAD & THE CITY Eten is nog nooit zo gezond en lekker geweest!

order food online

Recentreview


4 stars out of 604 reviews
3 Jun 2020 at 20:31 Helemaal top
28 May 2020 at 22:06 Zoals altijd, weer een heerlijke salade!
25 May 2020 at 14:19 De salade is echt lekker, maar pak je pincet er maar bij want de maaltijdportie is meer een soort side salad. Geef gewoon iets meer, dan hou je klanten tevreden. Hoe hoog zijn jullie marges wel niet? 11 euro voor zo'n prutbeetje... Schandalig.
24 May 2020 at 13:38 Lekker maar blijft duur voor wat je krijgt
21 May 2020 at 7:20 Salade met oude kaas koekjes weer sinds een half jaar ofzo besteld. Heel lekker maar het lijkt wel alsof de hoeveelheid flink is afgenomen. Wat extra blaadjes sla zouden veel verschil uitmaken.
15 May 2020 at 23:30 Heerlijke salade. Met aandacht voor receptiur, maken en verpakken Broodjes van Menno...altijd ook verrukkelijk
12 May 2020 at 15:05 Compared to other salads in the city, these were more expensive and less tasty
30 Apr 2020 at 17:08 The bacons were not crispy at all and they were so gummy. I could't even eat them. It is a pitty because I have tried so many times the same salad perviously and this was the only time my salad had this issue.
19 Apr 2020 at 22:01 Vitamin bowl is my favorite! Keep on reordering - thank you for keeping us healthy with such fresh salads!
12 Apr 2020 at 8:11 Op zich lekkere salade maar erg jammer dat de avocado er niet bij zat. Wel een dure salade.
3 Apr 2020 at 15:06 Nice and speedy delivery. Good food. Overall very pleased with the results.
30 Mar 2020 at 19:52 Heerlijke en goed vullende salade met lekker soepje erbij!