SALAD & THE CITY

SALAD & THE CITY Eten is nog nooit zo gezond en lekker geweest!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 478 reviews
17 Apr 2019 at 7:25 The food came with a personalized note. Really appreciated that, thanks! :)
15 Apr 2019 at 10:07 Ik had de avocado en oude kaaskoekjessalade, was heerlijk! Daarnaast had ik de quiche met pompoen, spinazie en oude kaas maar die was helaas heel erg scherp terwijl dat niet was aangegeven, proefde verder niks anders dan scherp. Helaas half weggegooid.
11 Apr 2019 at 21:37 Lekkere salade en lekkere, alleen wat te dunne, soep. Jammer dat je niet zelf de dressing kan kiezen bij de salade.
2 Apr 2019 at 20:58 Altijd lekker. Alleen wel jammer, eerste kreeg je er een broodje en olie bij, toen alleen nog maar een broodje.. En nu niks meer.
29 Mar 2019 at 19:29 Lekkere salade alleen jammer dat ze de falafel waren vergeten die ik er extra had bijbesteld
27 Mar 2019 at 19:56 Snelle service, heerlijk eten en zelfs nog een persoonlijk kaartje erbij
22 Mar 2019 at 19:06 Prima
12 Mar 2019 at 15:06 Welgeteld 6 blaadjes spinazie, heel weinig feta en een hoop sla. Kwaliteit is weg en is het nu louter geld binnenharken.. Laatste keer en gemiste kans..
24 Feb 2019 at 21:08 Lekkere salades, maar de porties worden wel steeds kleiner voor mijn gevoeld.
18 Feb 2019 at 22:27 Teleurstelling, meer sla dan wat anders