SALAD & THE CITY

SALAD & THE CITY Eten is nog nooit zo gezond en lekker geweest!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 512 reviews
20 Jun 2019 at 11:18 Caesar salad genomen. Viel tegen. Erg weinig voor wat je betaald en dan was ie qua toppings ook nog behoorlijk karig. Idioterie dat je de kip er los moet bij bestellen. Kwam ik pas achter na de bezorging. Vitamin bowl was prima.
10 Jun 2019 at 11:33 Elke keer weer heerlijk!! Persoonlijk kaartje erbij super!
9 Jun 2019 at 23:45 Heerlijke salade. Goede portie met heerlijke brood ernaast.
9 Jun 2019 at 22:12 Soep: heerlijk (wel pittig, maar heerlijk pittig) en precies juiste temperatuur. Ik kon hem meteen eten zonder opwarmen. Salade: lekker, gezond, zag er aantrekkelijk uit. Aanrader dit adres!
6 Jun 2019 at 16:56 Was heerlijk lekker
5 Jun 2019 at 20:07 Top!!! Super lekkere salade, grote portie. Wel aardig aan de prijs.
2 Jun 2019 at 22:28 Zelfs een lief handgeschreven kaartje erbij om mijn vraag of de falafel glutenvrij was te bevestigen, en dat ik hem me lekker mocht laten smaken :)
1 Jun 2019 at 18:35 Fast delivery, very tasty and filling salad and a superb lemonade. I've ordered 3 times and was never disapointed.
30 May 2019 at 20:41 super eten! Jammer dat de prijs die gerekend wordt van de soep niet overeenkomt met de prijs op de site van de bezorgdiensten!
30 May 2019 at 7:19 Bezorging was top. De salade was voornamelijk bladeren sla dat vond ik wel jammer. Het persoonlijke briefje bij de salade was wel leuk!
29 May 2019 at 15:37 Top!
29 May 2019 at 8:56 Kreeg een bakje met sla tomaat en dressing. Geen broodje en geen kaaskoekjes te bekennen.